Viktorie Kotvaldová totiž svého tátu už řadu let doprovází na vystoupeních a koncertech, nejen coby jeho nadšená fanynka. Okatá brunetka je i otcovou vokalistkou. To znamená, že na jevišti dělá Viktorka doprovod hlavnímu interpretovi písně.

Zatímco hlas a lásku k hudbě nejspíš ano, rozvernou povahu a extrovertní chování po svém tátovi Viktorie zřejmě nepodědila. Během společného pózování fotografům je to totiž někdejší polovina slavného dua Kotvald - Hložek, kdo se před objektivy různě pitvoří, vymýšlí roztodivné pózy a skotačí, zatímco Viktorka se povětšinou jen mile usmívá.  

VIDEO: Petr Kotvald po šedesátce: Myslel jsem, že jsem nesmrtelný!

Video
Video se připravuje ...

Šedesátník Petr Kotvald: Myslel jsem, že jsem nesmrtelný! Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Jak před fotoaparáty, tak na jevišti se Viktorie Kotvaldová spokojí s rolí mírně v pozadí. Vyniknout nechává na mikádo střižená brunetka svého otce. Že z malého děvčátka stačila dospět a vyzrát do krásy, si lze bezpochyby všimnout i tak.

Na svou dceru je tedy pěvecký idol 80. let patřičně pyšný. Kromě ní má pak ještě syna Mikuláše, který Petra Kotvalda v minulosti notně potrápil, když skončil na psychiatrii. Starost o syna, u něhož se lékaři obávali projevů schizofrenie, Kotvaldovu rodinu dostala svého času na dno.

VIDEO: Petr Kotvald přiznal myšlenky na smrt! Proč se loučil se životem? 

Video
Video se připravuje ...

Petr Kotvald přiznal myšlenky na smrt! Proč se loučil se životem? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií