Bývalá finalistka SuperStar a nastávající maminka vyrazila společně s přítelem do Chorvatska, jak se říká, na poslední dovolenou ve dvou. Už za pár měsíců totiž do rodiny přivítají dalšího člena.

Konvičková je aktuálně v sedmém měsíci těhotenství a tomu se samozřejmě všichni diví – bříško, ač se zpěvačka snaží sebevíc, vidět není. Jiné maminky jsou přitom začátkem třetího trimestru pěkně zakulacené.

VIDEO: Bývalá SuperStar Markéta Konvičková: Mám doma ideálního muže!

Video
Video se připravuje ...

Bývalá SuperStar Markéta Konvičková: Mám doma ideálního muže! Veronika Kuželková, Lukáš Červený

A tak fanoušci doufali, že jim ho konečně a v plné parádě předvede v Chorvatsku v přiléhavých plavkách. A po sérii „oblečených“ snímků se dočkali. „Dobré ráno, lásko naše. První dovolená jako Kinder vajíčko a užíváme si to o to víc,“ napsala k fotce v bílých plavkách, přehozu a s dlaněmi položenými na bříšku. Markéta ovšem vybrala pro focení špatný úhel, protože to opět vypadá, že se jen lehce přejedla. Ostatně doteď prý přibrala pouze dvě a půl kila.

„Markét, dyť ty nemáš žádné bříško,“ divila se jedna fanynka. Ať už ale vidět je, nebo není, půvabné zpěvačce to v plavkách neskutečně sluší. Konvičková dodala, že snová dovolená může každým dnem skončit –⁠ přítel je pilot a v případě povolání do práce se budou muset rozloučit s krásami Makarské riviéry.

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií