Markéta, která loni bojovala s těžkou nemocí, kdy přišla o jeden vaječník, byla štěstím bez sebe, že do toho »vlítla tak brzy«.

Mám energii a zase jsem si podobná, ze zdravé holky už není opuchlé rajče. Problém u mě byl s ženskými orgány, proto těhotenství tak rychle po nemoci beru jako zázrak,“ netajila se zpěvačka krátce poté, co oznámila, že čeká miminko. 

Ta má to štěstí, že i když se cpe od rána do večera, moc netloustne. „To je tak krásný pocit. Za chvilku budeme začínat sedmý měsíc a poslední trimestr. Zatím mám tedy nahoře 2,5 kg, cítím se skvěle a strašně si to těhotenství užívám. Že je zatím všechno v pořádku, že jsou na mě všichni hodní, že prcek kope a roste, jak má,“ pochlubila se na sociální síti Konvičková. Netrvalo dlouho a matky se pustily do diskuze. 

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé. Markéta Reinischová

2,5 kg????? A i přesto vám lékař říká, že prcek roste tak, jak má? Já taky přibrala hrozně málo a v sedmém měsíci mi lékař tvrdil, že to bude prcek. A taky že byl, 2,4 kg,“ napsala jedna ze sledujících. „2,5 kila, co bych za to dala, já už v té době měla nahoře skoro 10,“ dodala další. 

VIDEO: Markéta Konvičková: Po nemoci mi lidé nadávali!

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková: Po nemoci mi lidé nadávali! Veronika Kuželková, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií