Zpěvačka šla loni s pravdou ven poté, co ji lidé na sociální síti začali urážet kvůli oteklému vzhledu, který přisuzovali botoxu a nadměrné konzumaci alkoholu. „Před půl rokem jsem začala otékat, přišla jsem o vlasy a splašily se mi hormony. Zjistili, že se jednalo o vzácný druh nádoru. Po operaci se už dávám pomalu dohromady, ale vlasy už nezachráním. Dorostou časem,“ zarazila loni veškeré rýpaly Markéta Konvičková. Nádor jí lékaři z vaječníku odstranili, ale i tak přestal normálně fungovat, takže šance na otěhotnění byla nižší. 

„Měla jsem obrovský strach, že třeba nebudu mít děti, nebo to bude složité, a tak jsme tomu nechali volný průběh a hned se zadařilo. Když jsem v lednu Monice Bagárové sahala na břicho, tak mi někteří říkali, abys brzy nebyla taky těhotná, a jsem,“ svěřila se v live streamu Blesku zpěvačka. 

„Jsem na začátku čtvrtého měsíce a pohlaví ještě nevíme. Necháme si to říct, protože chci vědět, jaké barvy mám nakupovat, teď raději vše vybírám bílé nebo šedé,“ usmívá se nastávající maminka, kterou její přítel Renda v únoru požádal o ruku.

„Vypadá to, že letos svatbu nestihneme, přece jenom stavíme dům a budeme rádi, když to do zimy stihneme. Chci si svatbu užít, i když s bříškem ve svatebním by se mi to docela líbilo,“ netají se Markéta. Ta doufá, že se jí po porodu brzy podaří znovu otěhotnět. „Chci moc dětí a klidně budu pořád těhotná,“ přiznala už teď svou zálibu v mateřství.

VIDEO: Markéta Konvičková: Po nemoci mi lidé nadávali!

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková: Po nemoci mi lidé nadávali! Veronika Kuželková, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií