Zakladatelka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová je neskutečný nezmar, který svým elánem musí všem kritikům zavřít ústa. Od začátku se totiž usměvavá blondýnka potýká s útoky na její vyšší věk v souvislosti s těhotenstvím. Vypadá to ale, že se s tím do dosavadního šestého měsíce popasovala velice dobře. Energii si totiž našla i na narozeninový večírek, který byl podle všeho poměrně divoký.

„Když váš kamarád má čtyřicátiny, musíte splnit požadavky na kostýmy v každé situaci. Nejschůdnější mému muži přišli ZZ TOP. V mém případě si myslím, že mi pořídil masku loupežníka Sarky Farky,“ směje se na instagramu u fotek Vendula, která se s manželem Josefem Pizingerem v rámci téma 80. léta převlékla za členy známé rockové skupiny. Jak ale vtipně poznamenala, s mohutným plnovousem se spíš cítila jako jeden z loupežníků z pohádky Hrátky s čertem.

VIDEO: Vendula Pizingerová přiznala: Manželovi už nestačím! 

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová přiznala: Manželovi už nestačím! Markéta Reinischová

I přes obdivuhodnou energii, která z ní čiší, ale nakonec přiznala, že vzhledem k fyziologickým okolnostem nevydržela na večírku tak dlouho jako ostatní hosté. „Já šla brzo spát, jsem tam byla nejstarší a těhotná. Manžel se mi v noci vrátil v pořádku domů! S Madonnou a Freddym Mercurym...,“ smála se Vendula Pizingerová nad čerstvými zážitky, z nichž ukázala veselé fotky. A nechybí tak ani odhalení už pořádně rostoucího bříška, které dojem člena rockové kapely tak trochu, avšak roztomile, pokazilo.

VIDEO: Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk, nebo holka? 

Video
Video se připravuje ...

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk nebo holka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
56 fotografií