Vdova po Karlu Svobodovi (†68) Vendula Pizingerová ke Dni matek, jenž letos připadl na 10. května, zavzpomínala na svou maminku Jaroslavu Horovou (†71), která zemřela v prosinci 2012.

„Dnes je Den matek, ale matky nás doprovází každý den… ta moje určitě. Čím déle tu není, tím častěji na ni myslím…,“ napsala ředitelka Kapky naděje ke společné fotografii s maminkou. „Každá z nás někdy byla nespravedlivá, ale s ohledem času je to jedno. Taky jako máma dělám chyby a dělat je budu,“ přiznala těhotná Vendula. „Doufám, že budou vyváženy láskou, jako u mojí mámy. Tak, už se moc dojímám…“

Na závěr se zamyslela, jak by maminka zhodnotila její nynější život. „Myslím, že by moje mamka tedy koukala, jak se mi zamotal život! Nevím, co by mi řekla, ale měla by pravdu,“ uzavřela Pizingerová, která to poslední týdny nemá vůbec lehké. Kvůli svému těhotenství v pokročilejším věku se na ni spustila smršť kritiky, nadávek i výhrůžek od veřejnosti. Naštěstí má oporu v manželovi Josefovi (32), synovi Jakubovi (14) a přátelích. Nečekaného zastání se dočkala i od Moniky Štikové (46).

VIDEO: Bez urážky Zuzany Bubílkové: Těhotná Pizingerová, výročí Bartošové a další ťafky!

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Těhotná Pizingerová, výročí Bartošové a další ťafky! Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií