Ačkoliv svět svírá pandemie koronaviru, je to jen malé zrnko na pískovišti mnohem závažnějších nemocí, které byly kvůli covid-19 upozaděny. Například rakovina. A přestože Slováčková a Jan Pokorný alias Pokáč píseň nahráli před vypuknutím pandemie, její vyznění je v současné situaci o to větší. Jen protože se vzduchem šíří nové nebezpečí, neměli bychom zapomínat na ta, která tu jsou s námi od počátku věků.

V klipu k dojemné, přesto velmi pozitivně laděné písničce I když jsme plešatý, hýří dcera Dády Patrasové (64) a Felixe Slováčka (76) radostí. Co na tom, že nemá vlasy, stále je člověk. A plešatost má i své ohromné výhody. „Písnička „I když jsme plešatý" je pro mě tak čistá, dojemná věc, že byla naprostá radost ji zpívat,“ napsala zpěvačka k příspěvku na instagramu.

Čím víc si ji budete pouštět, tím lépe uděláte - veškeré výtěžky, ať už z přehrání na youtube nebo na spotify, jdou na dobrou věc. „Veškeré finance z písničky jdou na pomoc dětem s onkologickým onemocněním, přímo nadaci „Můj nový život",“ připsala Slováčková k fotografii se stejně plešatým kolegou. Pokáč se navíc vtělil do plyšové podoby a koupí „plyšového Pokáčka“ opět podpoříte zmíněnou nadaci.

Slováčková se nedávno pochlubila novou parukou a fanoušky potěšila pokročením svého stavu po chemoterapii – na hlavě jí pomalu, ale jistě rostou nové vlasy! „Pořád trochu pštros a na většině hlavy jsou ty vlásky jemný, ale jsou tam! A co teprve to obočí – z toho mám největší radost!“ zářila štěstím.

VIDEO: Podívejte se na klip k písni I když jsme plešatý

Fotogalerie
48 fotografií