Kráska a někdejší 1. vicemiss České republiky si na vytouženou holčičku musela nějaký ten pátek počkat, ale nakonec se jí to přece podařilo, navíc s miliardářem a dědicem Fiatu Alessandrem Nasim (46), což jí jistě závidí nejedna žena.

Už méně jistě všichni Šeredové závidí, že porodila zrovna v době, kdy svět a ve velké míře právě Itálii, kde modelka se svou rodinkou žije, sužuje koronavirus. Porod malé Vivienne Charlotte proběhl v porodnici v Turíně a nyní Alena prozradila i to, kolik dní s miminkem vlastně v nemocnici pobyla. 

„Jedeme domů,“ napsala na instagram k fotce, na níž nastupuje do auta a v rukou něžně a opatrně svírá růžový uzlíček. Aby své fanoušky nemátla, rovnou vysvětlila, že snímek je starý už sedm dní. „Doma už týden,“ dodala v příspěvku z pátku 29. května.

Tím pádem to vypadá, že z porodnice se domů se svou princezničkou mohla vrátit již 22. května, tedy tři dny poté, co se vůbec poprvé pochlubila snímkem ručičky svého novorozeného děvčátka a oznámila tak světu, že porodila. Ostatně v neděli se už hlásila fanouškům z domova a poprvé ukázala tvářičku svého dítěte. V úterý už pak zveřejnila i fotku Vivienne se staršími bratry Louisem Thomasem (12) a Davidem Lee (10), které má s exmanželem, fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem (42).

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! 

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
55 fotografií