Již čtyři týdny podstupuje představitel Borise Nekonečného z Ulice náročnou léčbu, kdy denně dostává transfuze krve. Paradoxně nejhorší pro něj je ale to, že se nemůže léčit doma a být s rodinou. „Mám se aktuálně velmi dobře. Tak víte, není to ideální, protože jsem v nemocnici a už to nemůžu vydržet. Čtyři týdny nevydržím ani v hospodě,“ povzdechl si pro Nový Čas Hryc.

Ten kvůli přísným opatřením proti šíření koronaviru zůstává nadále sám ve špitále a nesmí za ním na návštěvu ani dcera Wanda (42) či manželka Veronika, která přitom zprávu o jeho vážné nemoci vzala asi nejhůř.

„Celé dny ležím, mám tu u sebe telefon, počítač, sleduji zejména televizi. Nařídili mi hlavně hodně spát, tak se snažím. Velmi sleduji dění ve světě,“ prozradil herec známý i z filmu Kamarád do deště s tím, že teď, když je sám, bohužel stále častěji myslí na tragicky zesnulého syna Huga (†22). Ten před lety zahynul při nehodě.

„Pro případ brzkého setkání s Hugem jsem napsal scénář tohoto setkání jako last will (poslední vůle, pozn. red.),“ šokoval dokonce Andy a na doplňující otázku, zda tím myslí skutečně závěť, řekl jen jasné: „Ano.“ Zdá se, že je tak bohužel připraven i na nejhorší.

Diagnóza přišla náhle

Hryc zpočátku netušil, že mu něco je. Pouze se dva týdny necítil ve své kůži a byl šíleně unavený, přesto tomu nepřipisoval velký význam. Potom mu ale zničehonic otekla noha, nakonec i ruka, manželka ho tak donutila vyhledat obvodního lékaře. „Ten ho po odběru krve a zjištění výsledků okamžitě poslal do nemocnice,“ prozradila jeho dcera Wanda. Nakonec se bohužel potvrdila vážná diagnóza – akutní leukemie. Herec byl okamžitě hospitalizován.

VIDEO: Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval?

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval? Blesk TV

Fotogalerie
29 fotografií