Letošní rok nejspíš dovoleným u moře přát nebude. Důvod je prostý – vládní opatření zamezující šíření covid-19 s určitou pravděpodobností nechají pro většinu lidí hranice zavřené, aby se nákaza dále nešířila. A tak se Češi už nyní smiřují s tím, že letos bude dovolená maximálně tak u Máchova jezera nebo na jiných turistických místech této krásné republiky. Takové moderátorce Hance Mašlíkové to ale prý vlastně vůbec nevadí. A důvod je vcelku úsměvný.

„Popravdě, nám to zase tolik nevadí, že letos nepojedeme k moři. U nás to jsou stejně vždycky jen vyhozené peníze. Víte proč? Já i André totiž trpíme stejnou fobií. Fobií ze žraloků,“ doznala se k lehounké duševní poruše Hanka, která s manželem Andrém Reindersem (39) věří, že se kdykoliv při vkročení do moře stane živou návnadou pro krvechtivé zabijáky. „My si prostě myslíme, že i když bude jediný žralok na světě, tak kvůli nám poplave přes půl světa, aby nás sežral. A teď si výjimečně nedělám srandu,“ dodala Mašlíková a následujícím popisem, jak probíhá jejich dovolená, dokazuje, že o opožděný aprílový žert se skutečně nejedná.

„Většinu času na dovolené trávíme u bazénu, a aby se neřeklo, tak do toho moře párkrát teda zajdeme, ale má to jasná pravidla! Pouze po kotníky nebo max. po kolena, aby si kvůli nám žralok musel odřít břicho a my případně viděli ploutev! A další pravidlo, vždy musí být někdo ve větší hloubce, aby sežral nejprve jeho a my měli čas utéct. Blbé bude, až bude chtít Andreasek do hlubší vody, to jsme v pr*eli. A chcete říct původ našeho strachu? Oba jsme milovali Čelisti. Takže bazénům zdar!“ vysvětlila, že za jejich z části až absurdní strach může filmová žraločí série z dílny režisérského mistra Stevena Spielberga (73).

VIDEO: Hana Mašlíková a André Reinders při fitness výzvě

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková a André Reinders při zvláštní fitness výzvě Instagram Hany Reinders Mašlíkové

Fotogalerie
50 fotografií