Chantal Poullain tráví karanténu na své chalupě na venkově. Prahu, kde je zatím nejvíc nakažených koronavirem, opustila hned v prvních dnech, protože sama spadá do rizikové skupiny. Před lety také kvůli rakovině prsu absolvovala sérii chemoterapií, a tak by pro ni mohlo být onemocnění skutečným problémem.

Větší obavy jí ale dělá její milovaná maminka, která žije ve Francii. „Nákaza koronavirem se bohužel nevyhnula ani nám, onemocněla neteř Magali a i moje čtyřiaosmdesátiletá maminka, která je momentálně hospitalizovaná. Její stav je zatím stabilizovaný, ale i tak se o ni moc bojím. Maminčina vitalita je adekvátní věku, je hodně oslabená,“ přiznala pro iDnes.cz Poullain.

Chantal proto stejně jako její kolegové z branže nabádá lidi, aby dodržovali nařízení a hlavně karanténu. „Samozřejmě nejsem jediná, kdo má teď podobné starosti o své nejbližší. Nejhorší je nutná separace a izolace nemocných, ale nedá se pochopitelně nic dělat. Od neteře mám informace, jak jí ve stavech dušnosti hodně pomáhá jogínské dýchání pránájáma. Józe se naštěstí věnuje už dlouho, což teď může skvěle zúročit,“ svěřila se v rozhovoru pro iDnes.cz herečka. 

Pro Chantal se úplně zastavil pracovní život, což je pro ni osvěžující. „Vypadnout z rozjetého vlaku na den dva je někdy osvěžující, dlouhé týdny ale mohou být pro někoho, jako jsem já, hodně destruktivní. Jde o novou situaci a nějak si s ní musím poradit, ostatně jako každý,“ dodala exmanželka Bolka Polívky

VIDEO: Chantal Poullain se vrátila pod křídla exmanžela Bolka Polívky! Její úkol není lehký.

Video
Video se připravuje ...

Chantal Poullain se vrátila pod křídla exmanžela Bolka Polívky! Její úkol není lehký. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií