Tedy ne, že by český národ nějaká apokalypsa doopravdy čekala, ale rozhodně to tak vypadá, když se člověk vypraví do obchodů, aby si nakoupil potřebné zásoby. Těch se právě herečce a trojnásobné mamince Michaele Maurerové nedostává…  „Pro mě je současná situace takovou osobní výzvou. Totálně vyčerpaná po stěhování (a to hlavně psychicky), bez zásob, se spoustou věcí ve starém bytě, s třema unuděnýma dětma 24/7 doma...“ posteskla si na instagramu.

Přestože obvykle jsou její věcné příspěvky vždy veselé a humorně popisují její mateřské radosti a strasti, tentokrát je poznat, že jí pomalu, ale jistě dochází síly. „Optimismus a dobrou náladu teď tahám z paty,“ přiznala Maurerová sklesle. A to se ještě před pár dny radovala z nového bydla a všechno se zdálo být zalité sluncem! „Ale jsem přesvědčená, že se to celé děje proto, abychom si každý jednotlivě uvědomili, co je opravdu důležitý, a uklidili v sobě i kolem sebe (a že je teď doma co uklízet!),“ myslí si okatá rusovláska.

„Takže uklízím, brečím, vařím, peču chleba, vyšiluju, šiju roušky, hraju deskovky a animuju a animuju a hodně animuju... Uvědomuju si, že bez těchhle tří banditů bych to teď měla o dost jednodušší, ale o dost prázdnější a chladnější,“ zdůraznila herečka, které je doma jistě velkou oporou její partner, jehož identitu před širokou veřejností úzkostlivě střeží. Právě s ním má svého nejmladšího potomka, dcerku Emmu (1), zatímco dvojčata Magdalena a Josef (11) vzešla z manželství s podnikatelem Milanem Kožíškem (49), s nímž se rozvedla...

VIDEO: Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy, je celý tatínek! 

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy je celý tatínek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií