Herečka si s tanečníkem Markem Zelinkou soukromí střeží, a tak druhé těhotenství oznámili, až když Marie byla ve třetím trimestru. I porod si nechali nějakou dobu pro sebe. 

„Nejdřív jsem měla pocit, že jsme rodina, když jsme tu byli my dva s Markem. Pak nás Alfrédka vyvedla z omylu, protože rodinu z nás udělala ona. A teď jsi přišel ty, a my máme pocit, že teprve TEĎ jsme ta rodina. Vítej na světě, miláčku, narodil ses trochu nečekaně, ale ještě před tím, než vypukly tyhle šílený karantény, takže asi znáš správný čas, kdy přijít na scénu. Vítej, hošíčku náš!“ napsala v úterý na sociální síť Doležalová a pochlubila se i jménem. 

Syn se jmenuje Rudolf, což hezky sedí k jeho starší sestřičce Alfrédě. Teď už jen svatba, která zřejmě taky proběhne v utajení, a rodinka bude dokonalá a právoplatná. 

S gratulacemi přispěchaly kolegyně jako Eva Decastelo, Berenika Kohoutová, Andrea Růžičková, Michaela Maurerová nebo Veronika Arichteva. „Gratuluju, Maruško, Marku a Alfrédko. Máš božího bráchu,“ napsala Arichteva, u níž se neustále spekuluje, zda je už také těhotná, nebo ne.  

Maruška s Markem se poznali během soutěže StarDance v roce 2015, kterou nakonec vyhráli. 

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem?

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií