Herečka, spisovatelka a tanečnice Marie Doležalová, známá všem televizním divákům především jako plachá Saša z nováckého sitcomu Comeback, se na čas vzdala herectví, aby se mohla intenzivně věnovat své roční dcerce Alfrédě. „Vím, že čas s naší malou je jen jeden a nikdy se nevrátí, proto se ani zatím nevracím do divadla,“ vysvětlila Doležalová, proč se stáhla z veřejného života.

Jak dlouhá její mateřská dovolená ale nakonec bude, to už nespecifikovala, především proto, že se svým partnerem Markem Zelinkou už začali uvažovat o druhém potomkovi. „Proč by dcera měla být jedináček? Ano, přiznávám, byla bych ráda, kdyby kromě nás dospěláků měla ještě brášku nebo sestřičku,“ usmívala se.

„S hlídáním bychom neměli problém, máme dvě babičky, dva dědečky pro všechny je Alfi to první vnouče a předhánějí se v nabídkách na hlídání. Nemají ale moc šancí, protože já si malou chci užít,“ dodala se smíchem zrzavá umělkyně. Kromě mateřství si ale udělala čas i na svůj milovaný projekt, benefiční koncert Šansoniéra pro kuře, který herečka organizuje už pošesté. Výtěžek charitativního večera pak, stejně jako v předchozích letech, poputuje na konto sbírky Pomozte dětem.

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? 

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií