Vše oznámila kráska na sociální síti. „V roce 2020 nebude jenom jeden mejdan. Bude ze mě máma, a to ta nejlepší,“ oznámila na instagramu před časem a nyní už je tam k vidění i fotka jejího bříška.

Účastnice první řady Robinsonova ostrova navíc prozradila i pohlaví nenarozeného miminka. „Je tam a je to kluk,“ přiznala Kateřina, která si v novácké soutěži zažila peklo a nakonec z ní musela i odstoupit, když dostala zánět močových cest a poté se k zdravotním problémům připojila i měsíc trvající menstruace.

Jelikož Šuriaková chtěla miminko přivést na svět do úplné rodiny, stihla se už rovnou i provdat za svého partnera, který vlastní pizeriii. Ke svatební fotce, s níž se pochlubila, ale připsala jen komentář k jeho výšce: „Je o chlup větší.“ Ve skutečnosti je mezi nimi výškový rozdíl poměrně výrazný, ale zřejmě jim to ve štěstí nepřekáží.

„Byla to vlastně velmi rychlá akce. S nyní už manželem jsme měli naplánovanou dovolenou v Zanzibaru na únor. Tak jsme si řekli, že to spojíme rovnou i se svatbou,“ prozradila pro eXtra.cz Kateřina s tím, že teď alespoň nebude muset veselku řešit s pupkem. „Takže jsme se vyhnuli povinnostem a bylo to hrozně fajn,“ dodala o romantickém obřadu u moře.

VIDEO: Robinsonův ostrov: Zina málem usekla mačetou hlavu soutěžící!

Video
Video se připravuje ...

Robinsonův ostrov: Zina málem usekla mačetou hlavu soutěžící! TV Nova

Fotogalerie
177 fotografií