O romantické svatbě v poušti amerického Utahu, která se konala v prostorách luxusního hotelu, informoval známý nizozemský DJ na svém Instagramu. „Láska mého života,“ komentoval stroze, přesto s notnou dávkou romantiky, Tiësto.

Populární hudebník a producent, jehož vlastní jméno zní Tijs Michiel Verwest, svatbu se svou krásnou partnerkou, modelkou Annikou Backesovou, naplánoval na sobotu 21. září. Věkově nesourodý pár se seznámil už v roce 2015, když této útlé krasotince bylo pouhých 17 let. K osudovému setkání tehdy došlo v jedné z luxusních newyorských restaurací.

Jedním z gratulantů k radostné události byl i jeho asi největší konkurent, známý a přítel v jednom, dýdžej David Guetta (51), který je na rozdíl od Tiësta již jednou rozvedený. „Blahopřeji! Přeji vám oběma mnoho štěstí!“ napsal pod fotky ze svatby francouzský hudební umělec.

Tiësto se v padesáti letech oženil poprvé a je dosud bezdětný. Mnoho let se věnoval kariéře dýdžeje a producenta, což se tomuhle holandskému talentu skutečně vyplatilo. Drží například exkluzivní celosvětové prvenství od chvíle, co se mu podařilo, jako do té doby jedinému dýdžejovi, vyprodat stadion pro 25 tisíc diváků.

VIDEO: Tiësto v Praze!

Video
Video se připravuje ...

Tiësto v Praze Blesk

Fotogalerie
20 fotografií