Poslední roky manželství s Václavem Bendou nebyly moc veselé a trvalo dlouho, než se dohodli na rozvodu. I to je jeden z důvodů, proč se Alice Bendová nechce podruhé vdávat.

My jsme o svatbě kdysi mluvili, ale pak jsme si řekli, že je to zbytečné. Je nám spolu takhle krásně, Míša je strašně hodný chlap, který ví, co chce, a na nic si nehraje. Mám štěstí, že jsme se potkali, děláme spolu tolik věcí a hlavně spolu pořád mluvíme," svěřila se Blesku herečka.

Ta se společně s přítelem pustila do pěstování potravin. Na zahradě mají všude vysázené brambory a další zeleninu. „Přivezli jsme si pytlík brambor z Kanárských ostrovů a sklidili jsme dvě bedýnky. Oba z toho máme radost, jak malé děti," dodala se smíchem Alice, která nechyběla na křtu kalendáře Mototechna 2020, kde společně s Václavem Vydrou (63) nebo Chantal Poullain (63) pózují u aut.

S autosalonem ji pojí nejenom auta, s nimiž jezdí, ale i rodinné pouto. Ředitelka Karolína Topolová je totiž její skoro švagrová (Michalova sestra). „Jsem jejich klientkou už deset let a maximálně spokojená," netají se Bendová.

VIDEO: Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude! Markéta Reinischová

Fotogalerie
44 fotografií