Představitele majora Hradce z Třiceti případů majora Zemana v uplynulých letech potrápily dvě mozkové příhody a moc se na veřejnosti neobjevoval. „Říkal jsem si, že už si všichni myslí, že jsem umřel. Ale koukám, není to pravda!“ radoval se Jelínek v klubu vinohradského divadla. Byl tady dlouho v angažmá. Své jubileum nemohl oslavit lépe.

Lepší den

Na oslavu dorazil i Ladislav Mrkvička (80), který poslední léta bojuje s Parkinsonovou nemocí. Zrovna mu bylo líp a nikdo by ani nepoznal, že má nějaké trápení. „Máte štěstí, dneska mám lepší den,“ upozornil. Naďa Konvalinková (68) přišla, přestože měla večer představení.

S lahví

Za Jelínkem zamířili Jaroslav Satoranský (80) i Jaromír Hanzlík (72). „Sedmadvacet let jsem tady hrál a přesně tolik let už jsem nestál na jevišti,“ posteskl si herec. Mezi Rudolfovy nejbližší patří Hana Maciuchová, která letos oslaví pětasedmdesátiny. „Jsme s Rudáčkem spojeni pupeční šňůrou,“ přiznala herečka. Přinesla oslavenci báječné jahodové zákusky. Často si volají a těší se, že se opět setkají na její oslavě.

VIDEO: Držitel Thálie Ladislav Mrkvička: Ocenili mě potleskem, který se se mnou loučil

Video
Video se připravuje ...

Držitel Thálie Ladislav Mrkvička: Ocenili mě potleskem, který se se mnou loučil Hana Höschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
23 fotografií