Letošní narozeniny Jiřího Menzela připadly na neděli a v ten den se u Menzelů taky slavilo. Oscarový režisér si užil odpoledne plné oslav v rodinném kruhu, citoval Menzelovu manželku Olgu (42) primácký TopStar magazín.

Na svátečním stole prý samozřejmě nechyběl dort pro oslavence a jeho hosty. A podle slov režisérovy ženy navíc oslavy ještě nejsou u konce. Svému muži chystá Olga Menzelová jako překvapení soukromý domácí koncert, který letošní narozeninové veselí má zakončit.  

Nejen že manželovi Olga Menzelová připravila oslavu a koncert, už více jak rok věnuje většinu svého volného času domácí péči o svého slavného muže. Ten se stále zotavuje z následků zákeřné meningitidy neboli zánětu mozkových blan, který prodělal koncem roku 2017. Závažnost onemocnění si tehdy dokonce vyžádala náročnou operaci.

Po složitém zákroku strávil režisér celý měsíc v umělém spánku. Další rok trvalo, než lékaři povolili jeho propuštění z nemocničního dohledu a péče rehabilitačních ústavů do domácího ošetřování. Kromě milované manželky jsou Jiřímu Menzelovi oporou i dcery Anna (11) a Eva (4).

Fotogalerie
44 fotografií