Zpěvačka na sociální síti ukázala fotku sešité ruky, na níž chybí jeden prst. „Krásný večer moji milí... to, co vidíte na fotce, je úraz ze Silvestra tohoto roku (2018/2019). Čtrnáctiletý syn mojí kamarádky šel na chalupě zapálit petardu a tohle je výsledek... jen díky skvělým doktorům přišel »pouze o jeden prst«,“ přiznala Monika, komu se smutná nehoda udála. Roli samozřejmě sehrála nekvalitní pyrotechnika a špatné zacházení s ní. 

„Nekoupili je u stánku, ale normálně v obchodě...Přátelé, prosím nedělejte to!“ apelovala představitelka muzikálové Kleopatry či Evity na facebooku a instagramu. „Dávám to sem proto, že každý rok se na to upozorňuje v médiích, kolik je strašlivých úrazů z pyrotechniky a stejně marně, každý má pocit, že se ho to netýká, že se mu to nemůže stát...“

„Může... miluju ohňostroj, ale jen od profíků. A pokud tohle sdělení odradí aspoň jednoho z Vás, že nebude letos ani nikdy používat pyrotechniku, tak jsem šťastná,“ doplnila u drsné fotky (kterou najdete v galerii) Absolonová s tím, že od doby, co se jí narodili její dva synové, tohle všechno prožívá ještě víc. „Dávejte na sebe pozor,“ prosí všechny.

Její snahu podpořil ostatně i kolega, herec a moderátor Aleš Háma. „Koukněte na Moniku Absolonovou a její poslední příspěvek, má pravdu ve všem a fakt to nemusí dobře dopadnout,“ napsal na instagram a sám zavzpomínal, jaký kuriózní úraz se mu loni o Silvestru stal. „Tak takhle mi loni vyoperovávaly kamarádky střepinu z rachejtle, která neodletěla. VŠICHNI jsme měli velký štěstí, že to skončilo jen mou poraněnou p**elí. Jestli nemusíte, vybodněte se na to, nebo aspoň buďte hodně opatrný, a střízlivý,“ doplnil k fotce, kde je vidět, že nemluví jen tak do větru.

VIDEO: Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? Pavlína Horáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
60 fotografií