Sympatická zpěvačka Monika Absolonová patrně není z těch, co sáhnou po jakékoliv nabízené práci. Tím spíše když vidí, že její partner Tomáš Horna (38) dokáže jakožto úspěšný kladenský hokejista jejich stále se rozrůstající rodinu řádně zabezpečit. Jinak si nelze vysvětlit, že by odmítla tak prestižní džob, jako je moderování úspěšného pořadu TV Nova, a ještě z tak malicherných pohnutek! Oblíbené pěnici totiž vadí, že se změnila společnost, která za druhou řadou téhle show stojí!

„Určitě to dělat nebudu. On už to nedělá ten tým, co to dělal se mnou, a já jsem se rozhodla, že už to dělat nechci. Bylo to fajn, ale právě s těma lidma, to byli všechno profíci,“ prohlásila krásná Absolonová dle magazínu Sedmička. Vzhledem k tomu, že Monika byla velice empatická i během pořadu jako takového (častokrát si ostatně s účinkujícími i zaslzela), je od ní hezké, že se rozhodla „držet basu“ se svými kolegy.

Člověk by přitom automaticky čekal, že důvodem, proč by měla říct populární televizní stanici „ne“, bude fakt, že má doma dvě malé děti, chlapečky Tadeáše (3) a Matouše (5 měsíců). První řadu seriálu sice natáčela v době, kdy už byla těhotná a doma na ni čekal malý syn, jenže Tadeáš v té době jistě nevyžadoval tak pravidelné kojení jako maličký Matouš nyní.

Absolonová mimochodem dala košem také slavnému producentovi Františkovi Janečkovi (74), který jí byl ochoten nabídnout titulní roli v nově připravovaném fantasy muzikálu Čarodějka, broadwayskému hitu volně vzniknuvšímu na motivy Čaroděje ze země Oz, a s díky odmítla množství hudebních vystoupení na Moravě. Pohoda s rodinou je pro ni zjevně mnohem přednější...

VIDEO: Citlivá moderátorka Monika Absolonová v šou O 10 let mladší

Video
Video se připravuje ...

O 10 let mladší: Drsné motorkáře rozplakala kritika veřejnosti! TV Nova

Fotogalerie
37 fotografií