„Vůbec jsem nechápala holky, co říkají, jak bylo těhotenství nejkrásnější období jejich života. Jak se mám cejtit nejkrásnějc, když je mi tři měsíce blbě, mám deprese, propady hladu a nevím, jak se mám sžít s nějakým cizím tvorem, když ho nevidím, neslyším, nevnímám??“ podivovala se na sociální síti Berenika, ale ocenila, že jí to s malým bříškem v obepnutých šatech vlastně docela slušelo.

„Ale zase dělám svýmu klukovi scény (před kamarádama. A před rodinou. Jeho.), protože jo, jdem na večírek, ale jak si vůbec může dovolit pít, když já nemůžu??! Jak se kolem mě všichni můžou veselit, když já si můžu dát tak možná malý pivo?? Proč je svět tak nespravedlivej?!“ stěžuje si ale nastávající maminka, která navíc i přes jiný stav pokračovala i v rozjeté kariéře, „protože těhotenství není nemoc“, a tak si zahrála nejen premiéru (muzikálu Saxana ve Studiu DVA), ale absolvovala i pár „uskákanejch koncertů“.

Představitelce Denisy Vlachové z Ordinace v růžové zahradě 2 se už začalo proměňovat i tělo. „Jak se mam cejtit jako bohyně, když si přes prsa nevidím na břicho, přes břicho na chodidla, a když projdu kolem zrcadla, leknu se a musím se podívat znova, jestli vedle mě nestojí ještě nějaká paní, protože jak je jinak možný, že mám tak velký stehna?!“ vypočítávala Kohoutová s tím, že prý nevyjde ani jedno patro a navíc se stala závislou na sladkostech. 

„Moje dítě po něm vždycky začne kopat, takže si zadělávám na opravdu superklidnou mateřskou. Nedávno jsem si pogratulovala, že jsem jeden den neměla nic sladkýho. JEDEN DEN!!“ vylíčila všechny strasti brunetka, jenže vzápětí odtajnila, že poslední dobou začíná jinému stavu přicházet na chuť, je spokojená a těší se na porod.

Užívá si volna a lenošení, protože v divadle už si dala pauzu. „Těším se na to zrození, na to šílený šestinedělí, na stěhování, na to, jak začnu cvičit a odměňovat svoje tělo za to, že to zvládlo. A nejvíc! Se těším na tu vůni,“ přiznala někdejší hvězda Tvoje tvář má známý hlas a vtipně dodala: „Jednou možná nějaký svý kámošce řeknu, že těhotenství bylo nejlepší období mýho života.“

VIDEO: Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství?

Video
Video se připravuje ...

Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství? Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií