Dámy v hudebním showbyznysu by se měly začít obávat. Misska Iva Kubelková, (poprávu) vícenásobná vítězka soutěže o nejkrásnější česká ňadra, se totiž dala na pěveckou dráhu! To, že má talent, ostatně předvedla v muzikálové adaptaci ztřeštěné filmové komedie Trhák, kde jí byla svěřena role paní učitelky Elišky Veverkové. Tu na televizních obrazovkách ztvárnila Hana Zagorová (73) a o náročné pěvecké party v jejích písničkách rozhodně není nouze.

Kubelková ovšem na prknech Divadla Broadway předvedla, že zpěv ani šoumenství, které k této branži patří, jí není cizí. A nyní se rozhodla své příznivce potěšit dalším projektem! „Moc vás zdravím ze studia, kde dolaďujeme moji debutovou desku, abychom mohli v lednu na mix a mastering,“ pochlubila se nyní na instagramu. S kytarovou legendou Michalem Pavlíčkem (63) chystá vlastní hudební desku!

„Všechno už začíná dostávat konkrétní obrysy a tenhle můj sen se začíná zhmotňovat!“ radovala se. Jak už dříve zmínila v rozhovoru pro týdeník 5plus2, zastává názor, že nikdy není pozdě začít dělat věci, které člověka naplňují.

„Co se týká stylu, je to takový kytarový pop, jsou tam jemné balady, ale i energické vypalovačky. Všechno to spojují kytary, které nahrál Michal Pavlíček, pracovali jsme i s elektronikou v kombinaci s živými nástroji,“ přiblížila tehdy hudbu, na které dělá. Texty songů si navíc napsala sama. „Moje texty jsou takovou výpovědí o různých rozměrech ženské osobnosti, vážnější i odlehčené. Myslím, že celé je to taková mapa ženské duše.“

VIDEO: Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
40 fotografií