Přítel Jitky Nováčkové Tim Sparv je kapitánem finského národního klubu a jako záložník hraje za FC Midtjylland. Ve Finsku je velmi populární, a tak nemohl chybět na největší události roku.

S Timem jsme se zúčastnili oslav Dne finské nezávislosti. Dostali jsme osobní pozvání přímo od finského prezidenta, v této severské zemi je to jedna z největších událostí a v televizi to sleduje celá země. Už předem jsme měli domluvený rozhovor pro jedny z největších novin v zemi,“ pochlubila se pár dní před galavečerem Jitka.

Ta pečlivě vybírala róbu na večer a nakonec vsadila na model z Ateliéru Flannel. A vyplatilo se! Modelka byla zvolena nejkrásnější ženou večera a objevila se ve všech finských novinách. „Na hrad dorazil kapitán žab se svou milovanou raketou. Tak to je bomba,“ pochlubila se titulkem, který takhle přeložil překladač. 

Šla jsem na snídani v hotelu, bez makeupu, brejle, na hlavě culík, neviditelná. Vejdu a paní ve dveřích: ‚Ááá, dobré ráno! Rezervovali jsme pro vás speciálně místo u okna, Vaše šaty byly nádherné!',“ pochlubila se další historkou Jitka, která byla v květovaných šatech na ramínka skutečně okouzlující.

VIDEO: Youtuberka Jitka Nováčková leze svým kolegům do soukromí!

Video
Video se připravuje ...

Youtuberka Jitka Nováčková leze svým kolegům do soukromí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií