Půvabné blondýnce Jitce Nováčkové se omylem podařilo velké faux pas. Na party oblíbené vlasové kosmetiky sice dorazila v nádherných modrých šatech, jejichž vysoký rozparek a asymetrický střih sice odhaloval její nádherné štíhlé nožky, záře reflektorů a blesky fotografů však odhalily i to, co mělo zůstat oku skryto – Jitčinu podprsenku.

Ačkoliv se krásná Miss 2011 a někdejší finalistka Elite Model Look nemá zač stydět, na takovýhle trapas by si měla dávat do budoucna pozor – anebo zvolit méně kontrastní spodní prádlo. Bílá barva pod modrými šatičkami zkrátka vysloveně zářila. Na snímcích, kterými potěšila své příznivce na instagramu, přitom nebylo vůbec poznat, jak moc je látka jejích šatů zákeřná…

Jitka, která na akci údajně chvílemi ani nevěděla, koho pozdravit dříve, jelikož se na ni dostavilo plno známých tváří, si pochvalovala, že „šlo o představení Blond Absolut řady, takže moc brunetek mezi námi nebylo“. Kromě toho překvapila i stylovými, světlounce růžovými pramínky ve svých jinak přirozeně plavých vlasech.

VIDEO: Misska Jitka Nováčková bydlí v šatně! Ale k příteli se stěhovat nechce...

Video
Video se připravuje ...

Misska Jitka Nováčková bydlí v šatně! Ale k příteli se stěhovat nechce Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií