Vedle nové přítelkyně moderátor Divošek doslova září a netají se tím, že by se konečně oženil a měl další dítě. „Oba jsme měli v minulosti nepříjemné zážitky, takže jsme si vysvětlili, jak bychom chtěli žít náš společný život, a myslím, že jsme na dobré cestě. Přítelkyně si s mým synem rozumí, a to je pro mě důležité. Možná to bude už definitivní. Třeba bude dítě a třeba bude i manželství,“ netají Petr Vojnar.

Primácký moderátor společně se synem Sebastianem vyrazil na vánoční charitativní akci Dopisy Ježíškovi, jejímž smyslem je potěšit pod vánočním stromečkem 471 dětí z 13 dětských domovů. Akce probíhá už podruhé ve spolupráci s Nadačním fondem Hanky Kynychové.

Moderátor se svěřil, že má všechny dárky nakoupené už od října, ale vánoční výzdobu nechává na svojí přítelkyni: „Zabalené dárky ještě nemám, ale nakoupené ano. Já si chci užívat vánoční pohody, takže to je moje tradice, že mám vždycky od října všechno nakoupené. Co se výzdoby týká, tak nejsem úplně tradiční a nechávám to na přítelkyni. Máme doma už všechno, co doma teď má být – hvězda, sob, adventní věnec…,“ potvrdil Petr Vojnar, že Vánoce nová rodinka prožívá jaksepatří.

VIDEO: Petr Vojnar o rozchodu s partnerkou: Je to nepříjemné a čerstvé 

Video
Video se připravuje ...

Petr Vojnar o rozchodu s partnerkou: Je to nepříjemné a čerstvé. David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
19 fotografií