V březnu 2017 se Vojnarovi, který se proslavil i díky skupině T-Boyz, narodil chlapeček Sebastian. Ovšem už na sklonku loňského roku moderátor prozradil, že se s partnerkou rozešli. „Já jsem to nevnímal dobře. Myslíš si, že je to napořád, ale najednou je to pryč,“ přiznal nyní primáckému Top Staru Petr, jak to nesl.

Proč se ale vztah s Andreou rozpadl? „Prostě se nám to nějak nepovedlo, speciálně po tom, co se nám narodil malej, tak jsme asi trochu nezvládli komunikaci a vůbec ten novej moment, ona je to dost životní změna. A prostě jsme si nějak přestali rozumět a šli jsme od sebe,“ vysvětloval moderátor Divošek a shodou okolností o tom mluvil s reportérkou Hanou Mašlíkovou (37), s níž před časem také chodil. 

Na péči o dvouletého synka Sebastiana je sice sám, ale naštěstí má pomoc své rodiny. „Zaplaťpánbůh mám maminku, která je v důchodu a bydlí 50 metrů ode mě,“ vysvětloval Vojnar s tím, že jinak by se svou prací takový zápřah vůbec nezvládal.

Možná se mu už ale blýská na lepší časy, jelikož prý potkal novou lásku, jejíž fotky již stihl sdílet na sociálních sítích. „Nikdo nechce být sám, je to tři čtvrtě roku, potkal jsem někoho, s kým je mi krásně,“ prozrail Top Staru, ale víc o tajemné brunetce nechtěl mluvit, jelikož jeho minulost ještě není zcela dořešená, a on nechce předbíhat.

VIDEO: Petr Vojnar o rozchodu s partnerkou: Je to nepříjemné a čerstvé.

Video
Video se připravuje ...

Petr Vojnar o rozchodu s partnerkou: Je to nepříjemné a čerstvé. David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií