O rozchodu informoval sám Vojnar prostřednictvím tak trochu tajemného příspěvku na sociálních sítích. „O příjemnou věc se člověk rád podělí s jedním člověkem třeba i tisíckrát. O nepříjemnou věc radši s tisícem jednou. A dnes to díky Facebooku jde. Takže…,“ začal s nepříjemným oznámením.

Jeho vztah s o 15 let mladší Andreou skončil. Navíc jen necelé dva roky poté, co se jim loni v březnu narodil syn Sebastian. „Ne pro to, že by to asi mělo všechny zajímat, ale protože se mi už nechce lhát nebo mlžit na otázky typu ‚jak to jde‘ nebo ‚co Séba‘. Nejde to,“ prozradil moderátor Divošek na Primě, proč vše oznamuje veřejně.

„Tyhle věci nejsou o důvodech nebo argumentech, ale chtění. A tentokrát se to bohužel nesešlo. Slovy Karla Gotta: ‚Tentokrát jsem to opravdu nečekal‘,“ přiznal, že konec jeho samotného překvapil. Na závěr ještě parafrázoval hlášku ze svého blogu Ty vole, já jsem táta, když dodal: „Ty vole, já jsem single táta.“ Tím dal jasně najevo, že je nezadaný.

Netrvalo dlouho a bývalému lídrovi chlapecké skupiny T-boyz už kdosi v komentářích dohazoval svoji kamarádku. Naopak herec a hudebník Bořek Slezáček (51) vtipkoval, že by rád Petrovi jeho expřítelkyni přebral. „Takže mi konečně můžeš dát její telefon!“ radoval se.

Většina lidí ale Vojnarovi v komentářích vyjádřila podporu a lítost. Do diskuze se přitom zapojila dokonce i Petra Paroubková, která se právě rozvádí s expremiérem Jiřím Paroubkem (66). „Držím palce! Snad ne single táta a malý bez mámy,“ doufá blondýnka, která zažívá opačnou situaci, jelikož před soudem bojuje, aby jí byla do péče svěřena dcera Margarita (9).

VIDEO: Petr Vojnar se pochlubil rozkošným synem: Ale proč se mu vyhýbal?

Video
Video se připravuje ...

Petr Vojnar se pochlubil rozkošným synem: Ale proč se mu vyhýbá? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií