I když jsou děti Martina Dejdara velké, tak občas společností svého otce nepohrdnou a vyrazí si s ním do kina. „Manželka je v práci, tak já hlídám děti,“ smál se herec, který se ještě před filmem zastavil v nově otevřeném spa centru v samém středu Prahy.

Když se před dvěma roky Sára Dejdarová objevila po boku otce v pohádce Dukátová skála, tak to vypadalo, že půjde ve šlépějích svého táty. „Dopadlo to opačně, jedno natáčení ji natolik vyškolilo, že s hraním sekla. Raději studuje a věnuje se tancování, to jí jde skvěle,“ řekl Blesku Martin, který se v roce 2014 s celou rodinou přestěhoval na Floridu, aby syn Matěj mohl studovat na soukromé škole a naplno se věnovat hokejové kariéře. Ale loni se vrátili zpět do Česka, protože to pro ně bylo finančně náročné. A teď to vypadá, že investované statisíce do synova hokeje přijdou vniveč, protože je Matěj zraněný a už několik měsíců nehraje! „Syn se dostává z těžkého zranění zad a v lednu se rozhodne, zda se ještě někdy naplno k hokeji vrátí. Když ne, tak bude muset vymyslet, čím by se chtěl živit. Mluví o herectví, ale to taky není jen tak, a hlavně na to nemá školy. No ještě uvidíme, co bude,“ netají se Dejdar.

Ten na starosti zapomíná především prací, jelikož ho už za pár dní čeká premiéra snímku Ženská na vrcholu, který se loni natáčel ve Vysokých Tatrách. Ve filmu si zahrál po boku Anny Polívkové (40) či Marka Němce (38).

VIDEO: Dejdar přiznal strach o děti: Dcera sekla s herectvím, syn je na křižovatce!

Video
Video se připravuje ...

Dejdar přiznal strach o děti: Dcera sekla s herectvím, syn je na křižovatce! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií