Martin společně se synem Matějem, který se věnuje hokeji, a půvabnou manželkou Danielou dorazili na tiskovou konferenci České Miss. Zatím se o možné spolupráci Dejdara se soutěží krásy jedná, o co přesně půjde, organizátoři ještě tají.

Každopádně nejenom loňské vítězky Miss mohli na mladém Dejdarovi oči nechat, ale i ostatní hosté, protože podoba s otcem je neuvěřitelná. "Moje fotky pořízeném v jeho věku devatenácti dvaceti let jsou skoro identické. Na jedné Matěj dokonce ani nepoznal, že to není on sám,” smál se herec.

Na tiskovce kromě úřadující královny krásy Ley Šeflíčkové nechyběla slovenská ředitelka Miss Universe Slovenské republiky a také Miss ČeskoSlovensko 1993 Silvia Lakatošová nebo moderátor Libor Bouček.

Pro mě je ta soutěž osudová, já v podstatě užívám už přes čtyři roky jeden z produktů. Což je finalistka č. 1 z roku 2014. Za mě je to nejlepší soutěž krásy,” s nadsázkou dodal Bouček.

VIDEO: Nejpůvabnější ženou večera se stala manželka Martina Dejdara! A ten dekolt...

Video
Video se připravuje ...

Nejpůvabnější ženou večera se stala manželka Martina Dejdara! A ten dekolt... Marketa Reinischová, David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
18 fotografií