V září lékaři vyřknou ortel, který rozhodne o tom, zda Matěj bude moct v hokejové kariéře pokračovat, nebo si bude muset najít jiný job. Proto se nezúčastnil beachvolejbalového turnaje s finalistkami České Miss.

Mám špatný záda a nechci to pokoušet. Denně rehabilituji a čekám, co mi v září doktoři řeknou. Pokud nebudu moct naplno hrát, tak se pokusím prorazit v herectví. Už jsem párkrát hrál i s tátou a baví mě to. Ale nechci předvídat, rád bych zůstal u hokeje, svěřil se Blesk.cz mladý Dejdar, který se mezi misskami cítí jako ryba ve vodě, protože sám s jednou tvoří pár.

Je to kráska Sofia Sekelová, která loni soutěžila v Miss Universe Slovensko. Poznali jsme se na Slovensku, kde táta natáčel film. Líbila se mi, tak jsem jí napsal a už jsme spolu čtyři měsíce, pochlubil se fešák, jak se balí missky. Sofia žije v Praze, takže se vídají často a prý na Matěje nežárlí.

Jsem si u ní jistej, je skvělá. Samozřejmě se mi líbí letošní missky a podle mě vyhraje dvanáctka Karolína Kokešová, netají svůj tip na vítězku Dejdar.

VIDEO: Martin Dejdar přiznal, čím se živí jeho žena! Sám její služby hned využil

Video
Video se připravuje ...

Martin Dejdar přiznal, čím se živí jeho žena! Sám její služby hned využil. Markéta Reinischova

Fotogalerie
35 fotografií