Aby se v tom čert vyznal. Ještě před rokem všem tvrdil, že jeho syn nemá žádnou přítelkyni. „Nemá stálou partnerku, ale má určitě hodně kamarádek,“ vtipkoval Dejdar a možná narážel na to, že jeho synek v ložnici volnou chvíli sám netráví.

Teď je ale všechno jinak – mladík je zamilovaný a svou vyvolenou rozhodně nikde neschovává. A proč by taky ano, když sbalil takovou kočku. Když ji Matěj naposledy vyvedl do společnosti, byli z její sexy postavy všichni do jednoho uneseni.

Podle zjištění Blesku Matějova nová holka pochází ze slovenské Nitry, ale dlouhých 13 let žila v Kanadě. Vystudovala interiérový design a teď se vrhla na studia ekonomie na Panevropské vysoké škole v Bratislavě. Díky vztahu s Dejdarem ale většinu času tráví v Česku, kde si našla práci v oblasti realit. Do budoucna má velkolepé plány, ráda by rozjela vlastní byznys zaměřený na design interiérů… Na svou krásu má blondýnka Sofia i oficiální »štempl«. Loni zabodovala v soutěži krásy u našich slovenských sousedů, kterou vede Silvia Lakatošová (46) a která nově spolupracuje s Českou Miss. Získala stříbrnou korunku krásy na Miss Universe SR.

Sama k sobě je ale dost kritická – tvrdí, že nemá ráda svůj zastřený hlas a mezírky mezi zuby. To ale Dejdarovi mladšímu evidentně vůbec nevadí. Na jedné z akcí svou novou lásku neustále objímal a zamilovaně si ji držel u sebe na klíně. Táta Martin nehnul ani brvou a jenom tomu mlčky přihlížel.

VIDEO: Martin Dejdar přiznal, čím se živí jeho žena! Sám její služby hned využil

Video
Video se připravuje ...

Martin Dejdar přiznal, čím se živí jeho žena! Sám její služby hned využil. Markéta Reinischova

Fotogalerie
29 fotografií