Nejprve byla Hanka propuštěna na víkend, který strávila se synem. Další propustku strávila výletem za pejskem Krampolových, jorkšírkou Žanetkou. Manželé si tak zase jednou dopřáli společné chvíle na čerstvém vzduchu. Herec nyní navíc prozradil, že jeho choť čeká další propustka!

„Beru ji na zájezd. Doporučila to paní doktorka. Jedeme někam na Liberecko. Mám tam besedu pro dům seniorů Stáří je stav mysli a ona jede se mou,“ prozradil pro Aha! Jiří, který má radost, že je na tom jeho žena lépe. Chválí její pokroky ve chvíli, kdy je v poslední třetině odvykací léčby.

„V sobotu pak jedeme do lázní. Nejdeme tam relaxovat k pramenům, ale obhlídnout a domluvit, zda bychom tam mohli točit můj film. V neděli si dáme oběd a pojedeme ke kamarádce na Nový mlýn a ve čtyři musí Hanka zase zpátky,“ vypočítával herec a dabér s tím, že Krampolová se ale přesto musí vrátit do léčebny v Bohnicích.

Tam strávila už dva měsíce a měla by tam zůstat ještě více než čtyři týdny. „Hanička vypadá normálně jako před pěti lety, musí prostě dodržet kúru až do konce a pak se uvidí,“ vysvětluje Krampol a chválí lékaře a personál léčebny. „Je to prostě báječný a příjemný tým. Vůbec nemáte pocit, že jste v odvykacím centru,“ dodal.

VIDEO: 80. narozeniny Jiřího Krampola: Litry rumu! Žádná snobárna!

Video
Video se připravuje ...

80. narozeniny Jiřího Krampola: Litry rumu! Žádná snobárna! Aleš Brunclík, Hana Höschlová

Fotogalerie
70 fotografií