O svých zásnubách herečka a zpěvačka působící v kapele Anacreon informovala na instagramu, kde ukázala fotku své ručky ozdobené nádherným prstýnkem. Ten jí daroval její partner (a rovněž kolega z kapely) Tomáš Krejza.

„Řekla jsem ANO!“ připsala Veronika k příspěvku, který byl podle všeho pořízen na hradě Karlštejn. Ten je (nejen díky muzikálu Noc na Karlštejně) považován za velmi romantické místo a k žádosti o ruku tak ideální. „Gratuluji!“ napsala hned pod příspěvek řada lidí, včetně zpěvačky Elis Ochmanové (30), představitelky hlavní role v muzikálu Čarodějka.

Zelníčková už tak může opravdu hodit za hlavu veškeré těžké chvilky, které má za sebou. Především drsné napadení v červenci 2016, kdy ji útočník, její tehdejší kamarád Waldemar Malík, chtěl v amoku umlátit skleněným půllitrem. Ona ho ale pokousala a zachránila si život, načež pachatel uprchl. Dopadl ho ale právě Veroničin partner Tomáš.

Útočník byl po soudních tahanicích odsouzen k osmiletému trestu vězení. Loni v dubnu ale vyšlo najevo, že za mřížemi zemřel. „Nastala u mě úleva! Nepřála jsem mu smrt, ale prostě se mi ulevilo,“ přiznala tehdy herečka z Gymplu i Ordinace, která se po napadení zhroutila a trpěla psychickými problémy. Teď se ale zdá, že všemu zlému už odzvonilo.

VIDEO: Napadená herečka Veronika Zelníčková: Musí na operaci!

Video
Video se připravuje ...

Napadená herečka Veronika Zelníčková: Musí na operaci! Blesk TV

Fotogalerie
32 fotografií