Den před křtem kalendáře Fuck The Age (v překladu M*dat věk) Simona Krainová zveřejnila své poslední fotky, na kterých je úplně nahá!„Měla jsem trochu strach z toho, že mě lidi odsoudí, že se v mém věku fotím nahá. Jsem totiž dost stydlivý člověk. Ale zatím mám jen kladné reakce. Chtěla jsem ženám ukázat, že když se chce, tak to jde i ve 46 letech mít pevnou postavu. Samozřejmě je za tím dřina a odříkání, ale jinak to nejde."

„S Lukášem Dvořákem jsme nafotili asi tři tisíce fotek, vybrali asi sto a v kalendáři jich je dvanáct, takže zbytek ještě na svou chvíli čeká. Rozhodně to není naposledy, co jsem nahá," svěřila se Blesku modelka, která i na svůj křest přišla velmi odhalená.

Video
Video se připravuje ...

Mr*at na věk, vzkazuje Krainová! Úplně nahá před padesátkou? Žádný problém Markéta Reinischová

Měla prodloužené sako od Bernhardtu a pod ním kraťasy, které ale nebyly vidět, takže to vypadalo, že si spodek zapomněla. Každodenní běhání jí zpevnilo nohy, a tak si podobné modely může dovolit.

Simona měla takovou radost z úspěchu, že líbala na křtu každého, koho potkala. Manžela, kamarády, dokonce i Slavici Lucii Bílou (53)...

VIDEO: Simona Krainová bude hrát v Ordinaci! Poděkovala a vysmála se Verešové!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová bude hrát v Ordinaci! Poděkovala a vysmála se Verešové! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
67 fotografií