Pohublý Emanuel Ridi nechce nepovedený vztah s tanečnicí Lucií Hunčárovou nijak komentovat. Odbyl to slovy, že to prostě nevyšlo a nejsou spolu. Daleko větší starosti mu dělá jeho podlomené zdraví.

„Zhubl jsem, ale bohužel ne sportem. Měl jsem velké zdravotní problémy, které mě dohnaly až do nemocnice. Žaludek, játra, střeva, všechno špatně. Byl jsem v obrovském stresu, jak už v soukromém životě, tak pracovním. Otevřel jsem nový podnik, což bylo opravdu náročné, a hodně jsme si všichni mákli,“  přiznal Blesku kuchař, kterého proslavil televizní pořad s S Italem v kuchyni.

Tanečnice, která se s Ridim poznala ve StarDance, odjela smutek zahnat do Slovinska, kam odcestovala s kamarádkami. Ale už je zase zpět a kromě tanečních kurzů pro děti si ráda vyrazí za dobrým jídlem.

S Ridim jich ochutnala nespočet, protože ji vodil do velmi vyhlášených restaurací na různých místech po světě. Naposledy si (už bez Emanuela) vyrazila do nově otevřeného podniku šéfkuchaře Jana Punčocháře a společnost jí dle krátkých videí ze sociálních sítí dělali muži! Ale dávala si dobrý pozor, aby tvář muže naproti ní nebyla vidět....

VIDEO: Pohublý Emanuele Ridi promluvil o svém podlomeném zdraví!

Video
Video se připravuje ...

Pohublý Emanuele Ridi promluvil o svém podlomeném zdraví! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií