Mladší parkourista se přestal skrývat za žertíky a ukázal společnou fotku s Lucií a navíc i velmi obsáhlé prohlášení, které uveřejnil na vlastním webu. „Mluvím o nás jako o kamarádech, protože jsme jednoduše oba dva dost v pohodě, a prostě si rozumíme, jenže každý z nás je trošku jinde," napsal v něm mimo jiné, aby vyvrátil, že ho snad se zpěvačkou pojí láska.

„Lucie řeší rozvod, má dvě děti, kariéru, bydlení," líčí sportovec s tím, že on ještě takové starosti nezažil. „Obdobně jako Lucie jsem posledních pár let byl ve vztahu s někým, za koho by sice koule dala druhá polovina republiky, ale prostě to nevyšlo a stručně řečeno si od vztahu chci nějaký čas odpočinout a netahat do svých problémů někoho dalšího," prozradil, co chtěl říci tím, když na sociální síti napsal, že má také „svých starostí dost".

„Charakter člověka nedefinuje pouze to, jak se chová k partnerovi v průběhu vztahu, ale i to jak se chová po jeho konci," mudruje také Tomáš, jako by chtěl svou kamarádku bránit. Ostatně sám si teď vyzkoušel, jaké to je, když je na něj upírána pozornost médií. Právě ze strachu, že by se o nich mohlo spekulovat jako o dvojici, dříve váhal se společným snímkem. Teď už ale nemá co ztratit. 

Dokonce si zřejmě vzal za úkol Lucii rozveselovat a pomáhat jí během rozvodové války s Tomášem Plekancem (36). „Samozřejmě, že spolu trávíme určitý čas, ostatně proč taky ne. Z Lucie mám pocit, že jí chyběl někdo, o koho se může opřít, s kým se směje, kdo jí upřímně pochválí jídlo, zablbne si s dětmi a nebo se nebojí za ni postavit. Takže moje role je v tomhle jasná, i když jenom na chvíli," tvrdí Zonyga a navíc zmiňuje, že i kdyby mezi ním a blondýnkou něco bylo, nemusela by se za to stydět. „Manžel přece už dávno čeká dítě s jinou, a tak si může dovolit mít někoho nového."

„Zajímavé je, že všichni vidí, jak je Lucie momentálně šťastná, a přitom já nemám desítky milionů dolarů, takže možná vás to překvapí, ale o penězích to není," podotýká mladík, který si s Lucií zahrál i v novém filmu. 

Z jeho dalších slov to ale vypadá, jako by se případnému vztahu s Vondráčkovou vlastně ani moc nebránil. „Doplním jen to, že co nám přinese budoucnost, je kdoví kde. Člověk se neustále vyvíjí, utváří či mění názory a jestli zůstaneme i my jen kamarádi, nebo si budeme hrát třeba na doktora, neví vůbec nikdo."

Teď prý mezi nimi ale nic není, už jen proto, že zpěvačka není rozvedená. „Nicméně je možné, že se dalšího frajera nedožije, protože ji dost možná zabiju. Nechápu, jak jsme mohli přežít prázdniny," neodpustil si i vtípek na závěr prohlášení, které zveřejnil na svých webových stránkách. „Dámy a pánové, čas na Zonyho. Čtěte, pak si to s nim vyřídim!" okomentovala jeho výplod Lucie se smíchem.

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

Fotogalerie
67 fotografií