Tary, vlastním jménem Taras Anatolievich Povoroznyk, je známý český youtuber a vloger, kterého časopis Forbes zařadil v roce 2017 na 38. místo v žebříčku nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích. Jeho fanoušci (které tvoří z valné většiny děti) by se ale možná divili, kdyby se dozvěděli, čím si ještě před pár lety vydělával na živobytí. Jako člen skupiny California Dreams se totiž obnažoval před ječícími ženami, dělal salta a vrtěl zadkem stejně jako jeho více či méně nabušení a svalnatí kolegové.

Tary, jenž se nechvalně proslavil skandálním videem s malým chlapcem, kterému vmetl do obličeje, že je chudý (za což byl vyloučen z festivalu Utubering), na sebe vše prozradil přímo na youtube. U videa jakési někdejší upoutávky k šest let starému vystoupení California Dreams totiž reagoval na čísi poklonu, že je show „luxus“. „Ooo, thanks,“ poděkoval v roce 2013 Tary, jenž klasické taneční číslo zpestřil svými salty. „Dobrý pohyby, brácho,“ bavil se videem před necelým týdnem Taryho youtuberský kolega Haggy.

Tary se v současné době věnuje především parkouru, který ho proslavil. Jeho hlavní fanouškovská základna je mládež, a proto se pustil do její osvěty – a rozhodl se je naučit základy tohoto sportu. „Vím, že to třeba může působit jako klišé, ale já jsem v sobě prostě potřeboval najít asi tu správnou cestu a motivaci k mé práci a tu jsem našel. Učím mládež parkour a sportovat, aby se neflákala doma u počítačů,“ prohlašuje tento youtuber. Snad se tedy jeho neplnoletí příznivci nezačnou inspirovat i pohyby, kterými Tary oslňoval jako svůdný striptér…

VIDEO: Tary se vrací! Slavný youtuber chce být zase vzor pro mládež.

Video
Video se připravuje ...

Tary se vrací! Slavný youtuber chce být zase vzor pro mládež. Youtube.cz

Fotogalerie
29 fotografií