Ne všechny rady AnnieSulc ohledně módy a kosmetiky jsou zcela v pořádku a zcela bezpečné, jako například její poslední tip, jak si (patrně) nezašpinit make-upem nové oblečení. „Mamka zase něco doporučila, tak to chci vidět,“ prohlašuje mladá youtuberka a s igelitovým sáčkem na hlavě si obléká mikinu. „To fakt jde,“ jásá.

Byť má u videa na instastories heslo „lifehack“, tedy „zlepšovák“, mohla by se tahle vychytávka stát smrtelně nebezpečnou pastí pro x tisíc jejích nezletilých fanoušků! Pytlík se jí z hlavy totiž nestáhne ani v momentě, kdy si mikinu sundává. Je tak jenom krůček od velkého neštěstí - bezelstné děti, které jí věří každé slovo, by se klidně mohly udusit! Takže, vážení, tohle rozhodně nezkoušejte. 

VIDEO: Tuhle "vychytávku" Anny Šulcové raději nezkoušejte!

Anna Šulcová se už jako náctiletá zařadila mezi nejznámější a nejodebíranější české tváře internetu. V roce 2017 dokonce vyhrála anketu Czech Blog Awards, o rok později se stala výherkyní nejlepšího instagramu roku 2018. Půvabná brunetka se záhy stala populárnější než například Shopaholic Nicol, tedy moderátorka Snídaně s Novou Nikola Čechová (29), či Týnuš Třešničková (23).

Na instagramu ji sleduje neuvěřitelných 647 tisíc fanoušků, na facebooku 53 tisíc lidí, její youtube kanál odebírá téměř půl milionu lidí. Šulcová spolupracuje s předními českými módními firmami. Naposledy například zazářila na světovém udílení cen hvězd sociálních sítí Global Social Awards v nádherné róbě za 100 tisíc korun od světoznámé návrhářky Blanky Matragi (66).

Fotogalerie
28 fotografií