Iveta Bartošová (†48) skončila v náručí Domenica Martucciho poté, co se rozvedla s Jiřím Pomeje. On však ke svému „sokovi v lásce“ nikdy žádnou zášť necítil a teď naopak nabídl pomoc jeho vdově Andree. Do té se totiž skrze média velice nevybíravými slovy pustil Ivetin bývalý manžel Josef Rychtář, a nejspíš není divu, že tmavovlasá DJka začala na veřejnosti hovořit o tom, že na něj podá trestní oznámení. V tu chvíli přispěchal s pomocnou rukou právě Martucci. „Jsme v kontaktu, ale je to na ní. Když se bude se mnou potřebovat spojit, jsem samozřejmě k dispozici,“ potvrdil pro Blesk.

Martucci sám ostatně nedávno na sociálních sítích všem svým příznivcům oznámil, že i on podal na agresivního podnikatele trestní oznámení. V rozhovoru pro deník Aha! totiž prohlásil, že Iveta spáchala 29. dubna 2014 sebevraždu kvůli domácímu násilí. Rychtář ho následně v SMS zprávě nazval „zku*veným Italem“, nevybíravým způsobem se vyjádřil také o jeho matce, a dokonce jim oběma vyhrožoval, že je „spráská jako psy“. Je ale patrné, že zesnulá zpěvačka a její manžel jsou pro Martucciho stále velmi bolestivým tématem hovoru. „Už bych nechtěl rozebírat tyhle kauzy…“ ošívá se.

Tím spíše nyní, když rozjíždí nový projekt! Neopouští sice svou kariéru zpěváka, přesto se ale pustil do kariéry podnikatele. V Česku hodlá prodávat produkty nejvyšší kvality ze své rodné Itálie, a víno, těstoviny či olivový olej, co pochází přímo od jeho rodiny. Jeho maminka se ostatně v českých médiích již objevila, figurovala při neslavné „záchraně“ Ivety ze „spárů“ italského hraběte, přestože Bartošová tehdy podle všeho být ani „zachráněna“ nechtěla. „Na Ivetu maminka dodnes vzpomíná, měla ji ráda,“ přiznal Blesku Martucci, a dodal, že i on na ni velice často myslí. Obzvláště teď, když měla Iveta výročí úmrtí...

VIDEO: Domenico Martucci otevírá obchůdek s italskými delikatesami!

Video
Video se připravuje ...

Domenico Martucci David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
41 fotografií