Půvabná brunetka nyní prozradila, že její dcerka na tom dlouho nebyla psychicky moc dobře. Zejména v době, kdy se její rodiče rozcházeli a její tatínek Jiří Pomeje se navíc v noci několikrát snažil dobývat do jejich bytu, obvykle v podroušeném stavu. „Byla vystresovaná a některé večery pro ni byly náročné,“ svěřila se webu eXtra.cz Andrea a prozradila, že teď už se naštěstí vše zlepšilo.

„V poslední době se ale naštěstí uklidnila,“ oddechla si dýdžejka. „Áňa začíná být v pohodě. Velmi se srovnala,“ popsala s tím, že jeden pozůstatek na traumatické chvíle si ale dívenka přece jen stále nese. „Návštěvy doteď nesmí zvonit, musí zaklepat, na zvonek je vysazená.“ Samozřejmě je jistě dítě stále smutné i kvůli tomu, že letos v únoru přišlo o tatínka, ať už byl jakýkoliv.

Andrea se snaží být Aničce dobrou mámou a s tím souvisí i její rozhodnutí ji příliš nevystavovat na veřejnosti a zbytečně její fotky či videa nezveřejňovat na sociální síti, ačkoliv právě za to poslední dobou sklízí nejvíc kritiky. „Některé instamaminy to takhle v poslední době nastolily, tak to asi lidé v dnešní době vnímají skoro jako povinnost,“ myslí si Pomeje, ale rozhodla se, že ona taková nebude.

Už má i jasnou představu, jak se zachová v případě dědictví po herci a dabérovi Jiřím Pomeje. „Mezi prioritami mám vzdání se dědictví pro dceru,“ přiznala, že dluhy pro svou Aničku nechce. „Nechci, aby měla Anička v budoucnu nějaké problémy, když všude čtu, že se to stává, že kvůli tomu děti v dospělosti dluží klidně i miliony. To nedopustím,“ dodala pro eXtra.cz žena, která má nyní oporu i v novém partnerovi Petru Plačkovi

VIDEO: Andrea Pomeje na focení jako sexy ďábel! Je taková i ve skutečnosti?

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje na focení jako sexy ďábel! Je taková i ve skutečnosti? Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií