Urnu jsme si ještě nevyzvedli a je stále v českobudějovickém krematoriu,“ řekl Blesku před pár dny Jirkův tatínek Jiří Pomeje st. (76), který synovi před třeni měsíci zařídil poslední rozloučení v Českých Budějovicích. Jirkův nejlepší kamarád Pavel Pásek (52) se ale spojil s vdovou Andreou (32) a ta mu sdělila, že urna už v krematoriu není!



Už ale neřekla, kde je. Jenže jsem mluvil s Jirkovým tátou a ten o tom, že by někdo urnu už vyzvedl, vůbec neví,“ kroutil filmový producent nechápavě hlavou. 
Podle všeho si tedy pro urnu sestra Petra s matkou (Pomeje st. rodinu kdysi opustil - pozn. red) došly poté, co se dozvěděly, že by hrob měl zařizovat a financovat právě Pásek.

„Naše rodina žádný hrob nemá, pro Jirku musíme pořídit zcela nový,“ informoval tatínek Pomeje s tím, že na tom není finančně dobře a o pomoc požádal právě kamaráda a také mecenáše svého zesnulého syna.



Ostrý telefonát

Petra mi dokonce zavolala a byla sprostá jak dlaždič. Vynadala mi, já nevím do čeho všeho, vlastně se mi ta její slova nechce ani opakovat, jak byly sprostý. Ta se tedy povedla...“ zůstal Pásek v němém úžasu. „Řvala na mě, že já v žádném případě Jirku pohřbívat nebudu! Na to ať prý zapomenu. Doteď ji vůbec nezajímalo, že brácha není ještě pohřbenej, a teď vyvádí, že jim chce někdo pomoct?!“ pokračoval Pavel rozhořčeně.



Producent se má podle informací Blesku příští týden sejít s hercovým tatínkem a celou ostudnou věc s urnou vyřešit. „Tohle je fakt prů*er. Je to samozřejmě věc rodiny, ale klidnej vážně nejsem. Dá se ještě pochopit, že maminka se sestrou jsou jeden tábor a tatínek se mnou druhý, v případě této piety by ale měli všichni držet pohromadě, protože tohle si Jirka vážně nezaslouží,“ prohlásil Pásek.

VIDEO: Andrea Pomeje po krk v dluzích po Jirkovi (†54)! Už přesáhly milion a nesmí do zahraničí.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje po krk v dluzích po Jirkovi (†54)! Už přesáhly milion a nesmí do zahraničí. Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií