Za všechno mohla upřímná zpověď, kterou italský hrabě poskytl ke smutnému výročí deníku Aha! a ve které opět prohlásil, že Iveta spáchala 29. dubna 2014 sebevraždu kvůli domácímu násilí. Rychtář ho měl následně v SMS zprávě nazvat »zku*veným Italem« a nevybíravým způsobem se vyjádřil také o jeho matce. Vyhrožoval dokonce, že je oba spráská jako psy!

Proto se chce Martucci opět obrátit na policii. „Samozřejmě podám další trestní oznámení na tohoto člověka, třebaže v minulosti, když Iveta byla mezi námi, jsem jich podal několik, a policie nikdy nejednala,” oznámil vzápětí Domenico na sociální síti.

„Alespoň se snažím ukazovat veřejnosti, že Iveta spáchala sebevraždu kvůli fyzickému a psychickému týrání. Tento »pán« nechápe, že takovými zprávami jen přiznává, že rád (cituji): »spráská jako psa« ženy. Stejně jako to udělal s bývalou manželkou a přeje si to udělat i s mojí mamkou, jak píše ve zprávě,” svěřil Martucci.

A na závěr vzkázal: „Jen bych chtěl říct všem ženám – ruce pryč od chlapů, kteří vztáhnou ruku na ženu!“ A to přitom ještě před pár dny tvrdil, že s Rychtářem zakopal válečnou sekeru.

Co vdovce nejvíc dožralo?

„Iveta spáchala sebevraždu kvůli týrání jejím manželem. Žádný jiný důvod k tomu, aby odešla z tohoto světa dobrovolně, není a nebyl. Už jen to, že se zabila v den jeho narozenin, je jasný důkaz. O tom jsem byl a stále jsem přesvědčený,“ prohlásil Martucci ve velkém sobotním rozhovoru pro Aha! o Rychtářovi a následně musel čelit útokům z jeho strany. 

VIDEO: Rychtář se dobýval k Martuccimu a urval kliku

Video
Video se připravuje ...

Rychtář se dobýval k Martuccimu a urval kliku TV Nova

Fotogalerie
78 fotografií