Ve společnosti svých přátel oslavila Dagmar Patrasové opožděně své třiašedesáté narozeniny. Nechyběl manželský pár Hanka (57) a Jiří (80) Krampolovi nebo manželka Luďka Soboty, Adriana (57). Dáda se dokonce dočkala i čokoládového dortu, ze kterého pompézně tryskal oheň. „Narozeninová oslava, se svými přáteli," napsala černovláska k popisku na instagramu. 

Nejenom, že Dáda díky společnosti svých přátel jen zářila, ale předvedla také mladistvý vzhled a skvělou postavu. Vypadá to, že v posledním období se herečce podařilo shodit nějaké to kilo a moc jí to sluší.

Patrasová nejenže mladistvě vypadá, ale očividně se tak i cítí, protože jak jinak si lze vysvětlit její infantilní příspěvky na instagramu v poslední době. Na oslavu se navíc oblékla do modrých džínů, které na sobě měly potisk s postavičkou Mickey Mouse, které by si v jejích letech oblékla opravdu jen málokterá žena.

Dáda v poslední době spolupracuje s kuchařkou a výživovou poradkyní Kristýnou Ostratickou, která jí pomáhá zlepšit životní styl, a jak se zdá, funguje to skvěle. 

VIDEO: Dáda Patrasová o nehodě: Je to pro mě ponaučení!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová o nehodě: Je to pro mě ponaučení! David Turek

Fotogalerie
89 fotografií