Na kost vyhublá Krampolová svůj zdevastovaný organismus dávala v nemocnici do pucu celý měsíc, včetně potřebných infuzí na jednotce intenzivní péče. Propouštěli ji však jen pod podmínkou, že na ni bude manžel nepřetržitě dohlížet.

A ten to vzal z gruntu. Nejenže Hanka nesmí alkohol, musí pravidelně jíst a ubrat cigára, ale taky má vypadat i k světu. A tak zašla na kosmetiku, ke kadeřníkovi a nově se ohákla.

Jirka ale za svou ženu utrácí rád. „V tomto případě peníze nepočítám. Chci krásnou ženskou,“ usmál se. Hanka si proto pořídila nové tenisky, tričko, džíny a s novým účesem a čerstvým make-upem vyrazila s manželem na koncert zpěváka Radima Flendera 44) do kavárny na pražských Vinohradech s příznačným názvem Carpe diem, latinsky doslova Užívej dne!

„Bylo to moc hezký! Zpívala tam i Anička Slováčková, tu její písničku si pořád broukám,“ pochvalovala si Hanka. „Všichni mě chválili, jak vypadám. Dokonce i Dáda! To mi dělalo moc dobře...“ svěřila se deníku Aha! Krampolová.

Ta byla středem pánské pozornosti. Na koncert samozřejmě dorazila i maminka Aničky Dáda Patrasová, které byla také velmi šik. „Fakt krásná ženská! Nechápu toho Felixe, že zběhl k jiné,“ rýpla si Hanka do nepřítomného Felixe Slováčka (75).

VIDEO: Hana Krampolová: Odhodila jsem berle, léčím se procházkami!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: Odhodila jsem berle, léčím se procházkami! Petr Macek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
130 fotografií