Hana Krampolová už několik let bojovala se zdravotními problémy, zlomeninami ramene i nohou. Do toho se přidaly problémy psychické, kombinování léků na bolest s alkoholem a v poslední fázi před kolapsem silná závislost na cigaretách, které kouřila jednu za druhou.

Přesto měla fenku, kterou kdysi proslavila právě růžovými drápky, neustále u sebe. Naposledy se s ní objevila na veřejnosti loni. Teď, když Hančino léčení zabere delší čas, musel pejsek z domu. Krampol sám by o ni pečovat časově nezvládl.

„Ta se z nás má nejlíp. Dali jsme ji k naší kamarádce, která se o ni teď stará," prozradil herec, který ale není rád, že doma zůstal jako kůl v plotě. „Ta samota je nejhorší," povzdychl si.

„Naštěstí mám spoustu aktivit. A chodím cvičit. Nemůžu už zdvihat velké váhy, ale alespoň se hýbu," dodal Krampol, který věří, že se manželka dá brzy do pořádku. „Dostává infuze, musí se jí vyčistit krev. To kouření bylo poslední dobou hrozný. Postupně ji z toho dostávají. Nejprve to srazili na krabičku denně, teď už dostává jen tři cigarety za den," říká herec a moderátor.  

VIDEO: Hana Krampolová: Na terapie nechodím, jezdím se sexuologem Uzlem!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: Na terapie nechodím, jezdím se sexuologem Uzlem! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií