Na počátku dubna podstoupila Hana Krampolová návštěvu kadeřníka a vizážisty a vysloveně pod rukama odborníků omládla. „S novým účesem se změnilo i její chování. Dřív nechtěla mezi lidi, a teď se do společnosti dokonce těší,“ liboval si nad její šmrncovní proměnou Jiří Krampol. Ostatně jako královnu večírků ji Jiří miloval, není tedy divu, že ji zase rád vidí mezi lidmi. S sebou ji vzal například do jednoho proslulého pražského baru na křest nového klipu zpěváka Petra Kutheila, k jeho novému hitu jménem Icarus.

Zatímco nejrůznější rockeři v čele s Petrem Kolářem (51) polévali videoklip whiskou, manželé Krampolovi trávili většinu času s další hvězdou českého šoubyznysu, tedy s Dagmar Patrasovou (62), a vypadalo to, že se všichni báječně bavili. Vzhledem k tomu, že se paní Hana nyní snaží skoncovat se svou závislostí na nikotinu, navíc vyměnila klasické cigarety za elektroniku, a tak nemusela kvůli každé cigaretce odbíhat před dveře vyhlášeného podniku a mohla spokojeně šlukovat i na baru.

Jak je vidět, den ode dne se zkrátka Krampolové daří lépe a lépe. Její muž, známý herec a bavič, si totiž svou Haničku hýčká, a tak není divu, že vedle něj jenom září. Ještě před několika týdny přitom vypadala jako svůj vlastní stín, zatímco pod pečlivým dohledem svého muže, který se netají ani tím, že pro svou paní denně vaří, se Hana na sobě rozhodla zapracovat. A daří se jí to. Jen tak dál!

VIDEO: Jiří Krampol odvezl na kost hubenou manželku z nemocnice! Zesláblá Hanka se tehdy jenom stěží pohybovala...

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol odvezl na kost hubenou manželku z nemocnice! Zesláblá Hanka se sotva šine Martin Hykl

Fotogalerie
45 fotografií