„Jsem vděčný a budu vděčný, že nevím, kde všude děkovat,“ řekl Blesku Postránecký, když jsme mu zavolali do nemocnice a zeptali se, na co se těší nebo co bude dělat, až ho zase pustí domů. „Jestli to bude a kdy to bude, si netroufám říci,“ doplnil herec, který byl v té době hospitalizovaný už nejméně tři týdny.

Když u něho začala zákeřná choroba úřadovat, hvězda komedie století S tebou mě baví svět to tajila, dokud to bylo jen trochu možné. Když ale herec promluvil o nemoci, kvůli které podstupoval i chemoterapie, najednou zjistil, kdo všechno ho má rád, kdo všechno mu drží palce, vyslovuje tu největší podporu a kdo všechno mu pomáhá, aniž by si o to řekl. „Děkuji všem za podporu, je to pro mě ta nejlepší léčba. Děkuji divákům, že se na mne dívají, že mne chtějí,“ říkal Postránecký rozhodně.

A těšil se na další práci. Měl obrovskou radost, že byl nedávno osloven, aby se objevil ve filmu 3Bobule, třetím pokračování úspěšných snímků z jižní Moravy, kde se zhostil role vinaře Michalici. „To víte, že bych se rád zúčastnil. Postavit se před kameru sice nemohu, ale prý by postačil můj hlas. Velmi rád to natočím, když mi to zdraví dovolí,“ řekl Blesku herec. Bohužel už se toho on, ani diváci, kteří ho milovali, nedočkají...

VIDEO: Přiznání Václava Postráneckého: Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu.

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Václava Postráneckého (74): Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu. Tereza Kühnelová

Fotogalerie
45 fotografií