Hitmakera už jednou vykradli. On proto nehodlá podobné peripetie znovu opakovat. Z toho důvodu raději všechny své cennosti uložil do bezpečnostní schránky. „Vzhledem k tomu, že mě již jednou vykradli, tak rozhodnutí bylo jednoduché. Hodně cestujeme a nechci cennosti nechávat doma,” vysvětlil  pro Aha! muzikant, podle kterého je jako známá osoba častějším cílem zlodějů.

„Bohužel v dnešní době internetu se o známých osobách díky facebooku a instagramu ví vše. Kde momentálně jsme a tak dále. A tato služba je velmi pohodlná. Do svého sejfu si totiž můžete zajít, kdykoliv potřebujete. Třeba i v noci, což v bance nejde,” vysvětluje.

Ve schránce podle svých slov schovává hodinky, šperky a jiné cennosti. „Každý si může zjistit, kde bydlím, najít si náš dům satelitním vyhledávačem, celý si ho přiblížit a detailně prohlídnout. To je stinná stránka známých a slavných osobností. Nic s tím nenaděláte, jen se můžete lépe ochránit,“ dodal zpěvák, který má ve schránce i jeden ze svých pokladů – hodinky značky Ulysse Nardin v hodnotě přes 400 000 korun.

VIDEO: Michal David úpí bolestí a sotva hýbe hlavou. Lékaři rozhodli o páteři!

Video
Video se připravuje ...

Michal David úpí bolestí a sotva hýbe hlavou: Lékaři rozhodli o páteři! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
67 fotografií