Stále jim totiž v uších zní věta Mistrovy tiskové mluvčí Anety Stolzové (36), která v lednu v souvislosti se zrušeným narozeninovým koncertem Karla Gotta v pražské O2 areně prohlásila, že: „Pan Gott se bude snažit dostát doposud potvrzeným závazkům.“ A mezi ně koncert v brněnské DRFG Areně patřil.

V jeho plánu dalších sjednaných vystoupení nyní najdete už jen jedinou položku, a to na 25. července. To má Gott s fanoušky oslavit osmdesátiny v rámci zahajovacího dne festivalu Benátská! ve Vesci u Liberce.

Divné ticho

Podle informací Blesku Gottův management už v lednu, kdy zpěvák zrušil kvůli velmi oslabené imunitě jubilejní koncert ve vysočanské hale, přestal přijímat nabídky na nové koncerty a vystoupení. „Chtěli jsme pana Gotta na letní akci, ale bylo nám řečeno, že žádné smlouvy nyní management uzavírat nebude,“ potvrdil Blesku jeden z předních českých pořadatelů.

Bude odpočívat?

Slavíkův tým včetně Karla mlčí. Fanoušci proto spekulují nad tím, zda kvůli stupňujícím se zdravotním potížím bude raději místo vystupování více odpočívat. Objevují se nicméně obavy, jestli legendárního zpěváka nečeká další léčba. Jedno je každopádně jasné, zpěvák odpočinek od práce potřebuje.

Karel přiznal: Nevypadalo to se mnou dobře

Zpěvák měl v únoru opět velké zdravotní problémy, silné záněty dýchacích cest ho totálně srazily na kolena a dvakrát kvůli nim ležel v nemocnici. O svém zdravotním stavu se snažil před sedmi tisíci fanoušků vtipkovat. „Já mám radost, že jste přišli, že jste dorazili. A mám taky radost, že jsem dorazil i já. Ještě před nějakými dny to nevypadalo tak dobře, nevypadalo to, že vůbec vstanu z lůžka. Ale díky dobré péči nejen od lékařského týmu, ale i mé rodiny jsem tady a můžu zpívat,“ prohlásil a slíbil, že vzdor okolnostem, jež ho potkaly, bude zpívat, jak nejlépe umí.

V polovině hodinového vystoupení mu museli asistenti přinést židli, jelikož bylo vidět, že ho stání na scéně vyčerpává. „Jestli jste viděli, jak jsem se tady mezi mladými děvčaty potácel, tak to nepatřilo k choreografii,“ obracel opět úbytek sil ve vtip.

VIDEO: Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou.

Video
Video se připravuje ...

Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou. David Turek

Fotogalerie
37 fotografií